Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 11


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 5 pozycji o tematyce: Żywność

Filia nr 11

Czy wiesz, co jesz? : poradnik konsumenta, czyli Na co zwracać uwagę, robiąc codzienne zakupy
"Na co zwracać uwagę, robiąc codzienne zakupy "

AUTOR:

Bosacka, Katarzyna.

POZ/ODP:

Katarzyna Bosacka, Małgorzata Kozłowska-Wojciechowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Poznań : Publicat, cop. 2011.

HASŁA:

  1. Odżywianie - higiena
  2. Żywność
  3. Poradniki

OPIS
FIZYCZNY:

246 s. : il. ; 20 cm.

SYGNATURA:

641/642

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

111000409516

40951

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Na okł.: Na podstawie serii emitowanej w TVNStyle. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (1)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 11

Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa

POZ/ODP:

pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski et. al.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2006.

SERIA:

Kompendium Wiedzy o ...

HASŁA:

  1. Odżywianie - higiena - podręcznik
  2. Żywność - technologia - podręcznik

OPIS
FIZYCZNY:

XX, 450, [1] s. : il.; 21 cm.

SYGNATURA:

641/642

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

111000332616

33261

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 11

Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa

POZ/ODP:

pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut. S. Zalewski et al.].

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1993

HASŁA:

  1. Kucharstwo - podręcznik akademicki
  2. Żywność - technologia - podręcznik akademicki

WYDANIE:

Wyd. 2 zm.

OPIS
FIZYCZNY:

365, [3] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cm.

SYGNATURA:

641/642

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

111000215780

21578

UWAGI:

Bibliogr. przy ćw.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 11

Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna

AUTOR:

Sobczyk, Wiktoria.

POZ/ODP:

Wiktoria Sobczyk.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Kraków : Wydaw. Naukowe AP, 2002.

SERIA:

Prace Monograficzne / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie, nr 288

HASŁA:

  1. Rolnictwo ekologiczne - wydawnictwa popularne
  2. Żywność - higiena - wydawnictwa popularne

OPIS
FIZYCZNY:

133, [3] s. : il. ; 21 cm.

SYGNATURA:

63

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

111000305863

30586

UWAGI:

Bibliogr.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 11

Supermocni kontra złodzieje zdrowia : kompendium wiedzy o żywieniu dzieci oraz 3 komiksy o mocach warzyw i owoców!
"Kompendium wiedzy o żywieniu dzieci oraz 3 komiksy o mocach warzyw i owoców! "

TWÓRCY:

Pokaż informacje [>>]

ADRES
WYDAWNICZY:

[Miejsce nieznane] : Lidl, [2019].

okładka

SERIA:

Lidl Kuchnia

TEMATYKA:

  1. Dzieci
  2. Edukacja żywieniowa
  3. Odżywianie
  4. Owoce
  5. Potrawy dla dzieci
  6. Superbohaterowie
  7. Warzywa
  8. Zdrowe odżywianie
  9. Żywność
  10. Komiks
  11. Fantastyka
  12. Opracowanie
  13. Poradnik
  14. Przepisy kulinarne
  15. Publikacja bogato ilustrowana

FORMA
GATUNEK:

Książki. Komiksy i książki obrazkowe. Poradniki i przewodniki. Publikacje popularnonaukowe.

DZIEDZINA:

Medycyna i zdrowie
Kulinaria

POWSTANIE DZIEŁA:

2019 r.

OPIS
FIZYCZNY:

128 stron : ilustracje kolorowe, fotografie ; 25 cm.

SYGNATURA:

63/64(D)

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

111000507595

50759

     ZAWIERA:  Pokaż zawartość >>

UWAGI:

Oznaczenia odpowiedzialności: [opracowanie pod kierunkiem Mirosława Jarosza ; Karol Okrasa ; Narodowe Centrum Edukacji żywieniowej].

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW