KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 9
Podstawy biochemii
Smak wiecznej młodości : jak zachować młodość i witalność w każdym wieku
AUTOR: | |||||
ADRES | Kraków : Wydawnictwo Otwarte, 2020. | ||||
TEMATYKA: | |||||
FORMA | Książki. Poradniki i przewodniki. | ||||
DZIEDZINA: | Kulinaria | ||||
POWSTANIE DZIEŁA: | 2020 r. | ||||
OPIS | 314, [6] stron : ilustracje ; 25 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 109000760522 | 76052 | |||
TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >> | |||||
UWAGI: | Indeks. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Wiktoria Sobczyk. | ||||
ADRES | Kraków : Wydaw. Naukowe AP, 2002. | ||||
SERIA: | Prace Monograficzne / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie, nr 288 | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 133, [3] s. : il. ; 21 cm. | ||||
SYGNATURA: | 63 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 109000465809 | 46580 | |||
UWAGI: | Bibliogr. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Towaroznawstwo żywności : podręcznik dla szkół handlowych
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora. | ||||
ADRES | Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999. | ||||
TEMATYKA: | |||||
WYDANIE: | Wyd. 3. | ||||
OPIS | 319 s., [12] s. tabl. kolor. : fot., rys., 2 wykr. ; 21 cm. | ||||
SYGNATURA: | 66/69 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 109000499187 | 49918 | |||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
|