KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 4
Mali smakosze
Tyt. oryg.: "Imagerie des petits gourmands".
Smak wiecznej młodości : jak zachować młodość i witalność w każdym wieku
AUTOR: | |||||
ADRES | Kraków : Wydawnictwo Otwarte, 2020. | ||||
TEMATYKA: | |||||
FORMA | Książki. Poradniki i przewodniki. | ||||
DZIEDZINA: | Kulinaria | ||||
POWSTANIE DZIEŁA: | 2020 r. | ||||
OPIS | 314, [6] stron : ilustracje ; 25 cm. | ||||
SYGNATURA: | 641 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000327447 | 32744 | |||
TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >> | |||||
UWAGI: | Indeks. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Wiktoria Sobczyk. | ||||
ADRES | Kraków : Wydaw. Naukowe AP, 2002. | ||||
SERIA: | Prace Monograficzne / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie, nr 288 | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 133, [3] s. : il. ; 21 cm. | ||||
SYGNATURA: | 66/69 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000165209 | 16520 | |||
UWAGI: | Bibliogr. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Szalony kowboj : historia amerykańskiego farmera, który przestał jeść mięso
Tyt. oryg.: "Mad cowboy : plain truth from the cattle rancher who won`t eat meat,".
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Howard F. Lyman i Glen Merzer ; tł. Roman Rupowski. | ||||
ADRES | Opole : "Viva!POL", 2001. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 246 s. ; 21 cm. | ||||
SYGNATURA: | 613.2 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000262373 | 26237 | |||
TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >> | |||||
UWAGI: | Bibliogr. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Towaroznawstwo żywności : podręcznik dla szkół handlowych
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora. | ||||
ADRES | Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1998 | ||||
HASŁA: | |||||
WYDANIE: | Wyd. 2 uzup. | ||||
OPIS | 319 s., [12] s. tabl. kolor. : fot., rys., 2 wykr. ; 20 cm. | ||||
SYGNATURA: | 66/69 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000234578 | 23457 | |||
UWAGI: | Bibliogr. s. 318-319. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Zbrodnie fast foodów : jak wyjść z pułapki przetworzonej żywności
Tytuł oryginału: "Fast food genocide : how processed food is killing us and what we can do about it,".
"Jak wyjść z pułapki przetworzonej żywności "
TWÓRCY: | Pokaż informacje [>>] | ||||
ADRES | Białystok : [Wydawnictwo Kobiece, Łukasz Kierus], 2019. | ||||
TEMATYKA: | |||||
FORMA | Książki. Poradniki i przewodniki. | ||||
DZIEDZINA: | Kulinaria | ||||
POWSTANIE DZIEŁA: | 2017 r. | ||||
WYDANIE: | Wydanie I. | ||||
OPIS | 428 stron : ilustracje, wykresy ; 21 cm. | ||||
SYGNATURA: | 613.2 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000339457 | 33945 | |||
UWAGI: | Oznaczenia odpowiedzialności: dr Joel Fuhrman, Robert B. Phillips ; przełożył Bartłomiej Kotarski. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
|