Miejska Biblioteka Publiczna

im. Jerzego Pilcha w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 3



Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 48 pozycji o tematyce: Kucharstwo


Zmiana sposobu wyświetlania:

book
x
book

Kuchnia żydów polskich

Wirkowski, Eugeniusz

Warszawa : "Interpress", 1988.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Leksykon sztuki kulinarnej

Halbański, Maciej Erwin

Warszawa : "Watra", 1986

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Miłość, szkielet i spaghetti

Obuch, Marta

Poznań : Filia, 2022.

available 0

zobacz szczegóły

book
x
book

Moje sekrety kulinarne czyli Jak robić, żeby się nie narobić

Tyt. grzbiet.: "Moje sekrety kulinarne ".

Dykiel, Bożena

Poznań : Publicat, cop. 2005.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Musaka pod Akropolem : kuchnia grecka

Pałęcka, Janina

Warszawa : "Watra", 1984.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Musierowicz dla zakochanych

Musierowicz, Małgorzata

Warszawa : Wydawnictwo Akapit Press, 2008.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Na gwiazdkę

Musierowicz, Małgorzata

Łódź : Akapit Press, 2007.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Nastolatki gotują

Witkowska, Sabina

Warszawa : Państ. Wydaw. Ekonomiczne, 1988.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Obiad w pół godziny : 167 przepisów

Warszawa : Prószyński Media, 2010.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Od ananasa do ziemniaka : mały leksykon produktów spożywczych

Gumowska, Irena

Warszawa : Instytut Wydawniczy CRZZ, 1976.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Owoce z lasów i pól

Gumowska, Irena

Warszawa : "Watra", 1986

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Piwo w naszym domu

Pokorska, Barbara

Warszawa : "Watra", 1987.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Potrawy niskokaloryczne

Zawistowska, Zofia

Warszawa : "Watra", 1986.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Potrawy z różnych stron świata

Halbański, Maciej Erwin

Warszawa : Watra, 1984.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Przepisy czytelników : 167 przepisów

Warszawa : Prószyński Media, 2012.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Rośliny przyprawowe i przyprawy w węgierskiej kuchni

Romvary, Vilmos

Warszawa : Państwowe Wydawnictwa Rolnicze i Leśne, 1987.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Smaczny elementarz Cecylki Knedelek

Krzyżanek, Joanna

Kielce : Wydawnictwo Jedność, cop. 2012.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Tortilla u Sanczo Pansy : kuchnia hiszpańska

Pałęcka, Janina

Warszawa : "Warszawa", 1977.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

W kuchni : [jak zrobić samodzielnie coś pysznego]

Wilkes, Angela

Warszawa : "BGW", cop. 1991

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Wartościowe potrawy bezmięsne

Kołłajtis-Dołowy, Anna

Warszawa : Wydaw. Spółdzielcze, 1989

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Warzywa rzadko spotykane

Czerni, Anna

Warszawa : Watra, 1986.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Z pomidorem w herbie : kuchnia bułgarska

Goszczyńska-Górska, Agnieszka

Warszawa : "Watra", 1982

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Zadziw ich! : zakręć towarzystwem 224 razy

Tyt. oryg.: "Show off : how to do absolutely everything one step at a time,".

Hines-Stephens, Sarah

Janki k. Warszawy ; Raszyn : Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski, cop. 2009.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Ziółka i my

Gumowska, Irena

Warszawa : Wydawnictwo PTTK "Kraj", 1988.

available

zobacz szczegóły


1 2