KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 5 Przeszukiwanie po indeksie: tematycznym autorskim (osobowym) tytułowym fragment z tytułu ksiażki pełnotekstowym (w całym opisie) serie Wyświetlonych: 10205 opisów Znaleziono 3 pozycje o tematyce: Żywność Filia nr 5 Czy wiesz, co jesz? : poradnik konsumenta, czyli Na co zwracać uwagę, robiąc codzienne zakupy"Na co zwracać uwagę, robiąc codzienne zakupy " AUTOR:Bosacka, Katarzyna.POZ/ODP:Katarzyna Bosacka, Małgorzata Kozłowska-Wojciechowska.ADRESWYDAWNICZY:Poznań : Publicat, cop. 2011. HASŁA:Odżywianie - higienaŻywnośćPoradniki OPISFIZYCZNY:246 s. : il. ; 20 cm. SYGNATURA:61 KOD KRESKOWYINWENTARZ:10500075025975025 TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >>Wyjątkowy poradnik dla każdego, kto udaje się na zakupy i chce być świadomym co warto kupić a co należy omijać! Nasze autorki przejrzały wszystkie półki z żywnością w sklepach i supermarketach. Sprawdziły jakość wędlin, przekopały chłodnie z mrożonkami, oceniły jakość warzyw i owoców, zważyły żywność light i spróbowały, co pysznego wysmażył nam fast food. Dzięki temu powstał rewelacyjny poradnik, w którym podpowiadają, jak wybierać najzdrowsze produkty w najlepszych cenach. Wskazują składniki niebezpieczne i bezwartościowe. Informują, jakim hasłom nie wierzyć i na które napisy na opakowaniach zwracać uwagę. Przede wszystkim jednak bezlitośnie obnażają sztuczki speców od marketingu i reklamy. UWAGI:Na okł.: Na podstawie serii emitowanej w TVNStyle. Indeks. DOSTĘPNOŚĆ: Dostępny jest 1 egzemplarz.Pozycję można wypożyczyć na 30 dni REZERWACJE:OPERACJE: W INNYCH PLACÓWKACH KOMENTARZE (1)CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU? Filia nr 5 Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa POZ/ODP:pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski et. al.ADRESWYDAWNICZY:Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2006. SERIA:Kompendium Wiedzy o ... HASŁA:Odżywianie - higiena - podręcznikŻywność - technologia - podręcznik OPISFIZYCZNY:XX, 450, [1] s. : il.; 21 cm. SYGNATURA:64 KOD KRESKOWYINWENTARZ:10500054671554671 DOSTĘPNOŚĆ: Dostępny jest 1 egzemplarz.Pozycję można wypożyczyć na 30 dni REZERWACJE:OPERACJE: W INNYCH PLACÓWKACH KOMENTARZE (0)CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU? Filia nr 5 Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna AUTOR:Sobczyk, Wiktoria.POZ/ODP:Wiktoria Sobczyk. ADRESWYDAWNICZY:Kraków : Wydaw. Naukowe AP, 2002. SERIA:Prace Monograficzne / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie, nr 288 HASŁA:Rolnictwo ekologiczne - wydawnictwa popularneŻywność - higiena - wydawnictwa popularne OPISFIZYCZNY:133, [3] s. : il. ; 21 cm. SYGNATURA:63 KOD KRESKOWYINWENTARZ:10500050239150239 UWAGI:Bibliogr. DOSTĘPNOŚĆ: Dostępny jest 1 egzemplarz.Pozycję można wypożyczyć na 30 dni REZERWACJE:OPERACJE: W INNYCH PLACÓWKACH KOMENTARZE (0)CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU? WYDRUK KATALOGÓW >ZAZNACZ WSZYSTKIEODZNACZ WSZYSTKIE