KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 4
Dialogi języka z podniebieniem : książka kucharska
Dietetyczna książka kucharska
POZ/ODP: | pod red. Zofii Wieczorek-Chełmińskiej ; [aut. Z. Wieczorek-Chełmińska et al.]. | ||||
ADRES | Warszawa : Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1986. | ||||
TEMATYKA: | |||||
WYDANIE: | Wyd. 3. | ||||
OPIS | 586, [1] s. : rys. ; 21 cm. | ||||
SYGNATURA: | 613.2 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000072118 | 7211 | |||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Dietetyczna kuchnia
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Imrich Sečansky ; fot. Milota Havrxnkowá, Peter Breza ; [tł. ze słow. Aleksandra Dunowska]. | ||||
ADRES | Warszawa : "Watra", 1990. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 245,[1] s. : fot. kolor. ; 30 cm. | ||||
SYGNATURA: | 613.2 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000276097 | 27609 | |||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Dzieci gotują : kuchnie świata : książka kucharska dla dzieci
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Agnieszka Górska ; il. Marianna Oklejak. | ||||
ADRES | Warszawa : "Demart", cop. 2007. | ||||
HASŁA: | |||||
FORMA | Książki. | ||||
WYDANIE: | Wydanie pierwsze. | ||||
OPIS | 88, [2] s. : il. kolor. ; 31 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 (D) | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000362806 | 36280 | |||
UWAGI: | Bibliogr. s. [90]. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Dziecięce party : [jak prawidłowo zorganizować udane przyjęcie i wesołą zabawę dla najmłodszych dzieci?]
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Angela Wilkes ; [przekł. z ang. Dorota Banytka i Magdalena Jankowska. | ||||
ADRES | Warszawa : "Kalliope", 1997. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 79, [1] s. : fot. kolor. ; 24 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 (D) | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000148950 | 14895 | |||
UWAGI: | Indeks. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej
Tyt. oryg.: "Physiologie du gout ou Méditations de gastronomie transcendante ".
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Anthelme Brillat-Savarin ; wybór oprac. Wacław Zawadzki ; przeł. [z fr.] i wstępem poprzedziła Joanna Guze ; il. Bertalla. | ||||
ADRES | Warszawa : Państ. Instytut Wydawniczy, 1977. | ||||
HASŁA: | |||||
WYDANIE: | Wyd. 2. | ||||
OPIS | 264, [8] s. : 1 portr. ; 18 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000037674 | 3767 | |||
UWAGI: | Tyt. oryg. : "Physiologie du gout ou Méditations de gastronomie transcendante" [1848]. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Francuzki nie tyją : sekret jedzenia dla przyjemności
Tytuł oryginału: "French women don`t get fat ".
"Sekret jedzenia dla przyjemności "
AUTOR: | |||||
ADRES | Warszawa : Wydawnictwo Albatros Andrzej Kuryłowicz, 2005. | ||||
TEMATYKA: | |||||
FORMA | Książki. Poradniki i przewodniki. | ||||
DZIEDZINA: | Kulinaria | ||||
WYDANIE: | Wydanie 2. | ||||
OPIS | 231, [1] strona ; 22 cm. | ||||
SYGNATURA: | 613.2 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000336920 | 33692 | |||
TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >> | |||||
UWAGI: | Indeks. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
|