Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 4


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 2 pozycje o tematyce: Kucharstwo - historia

Filia nr 4

Historia smaku : jak warzywa i przyprawy budowały fortuny, wywoływały wojny i wpędzały ludzi w szaleństwo
Tyt. oryg.: "Taste of history : the stories behind our favourite foods,".

AUTOR:

Bruce, Bryan [>>]

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Carta Blanca. Grupa Wydawnicza PWN, 2009.

okładka

SERIA:

Bieguny

TEMATYKA:

  1. Kucharstwo - historia
  2. Kultura stołu

FORMA
GATUNEK:

Książki.

OPIS
FIZYCZNY:

199 s., [16] s. tabl. : il. kolor. ; 20 cm.

SYGNATURA:

392

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

104000363575

36357

UWAGI:

Tyt. oryg.: A taste of history : the stories behind our favourite foods, 2007.
Oznaczenia odpowiedzialności: Bryan Bruce ; [tł. Ewa Kleszcz].

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 4

Łyżka za cholewą a widelec na stole : mała kulinarna silva rerum

POZ/ODP:

[aut. tekstu] Stefania i Tadeusz Przypkowscy, Magdalena Samozwaniec ; [il. kolor.] Maja Berezowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Kraków : Wydaw. Literackie, 1977.

HASŁA:

  1. Kucharstwo - historia
  2. Opowiadanie polskie - 20 w.
  3. Życie codzienne - Polska

WYDANIE:

Wyd. 2.

OPIS
FIZYCZNY:

91, [5] s. ; 22 cm.

SYGNATURA:

641

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

104000025220

2522

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW