Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 3


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 1 pozycję tematyce: Mięso drobiowe - kucharstwo i przetwórstwo

Filia nr 3

Drób na 100 sposobów
"Drób na sto sposobów "

AUTOR:

Barowicz, Tadeusz

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Klub dla Ciebie - Bauer-Weltbild Media, cop. 2010.

okładka

TEMATYKA:

  1. Mięso drobiowe - kucharstwo i przetwórstwo

FORMA
GATUNEK:

Książki.

OPIS
FIZYCZNY:

220 s. : il. kolor. ; 25 cm.

SYGNATURA:

641.5

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000249285

24928

UWAGI:

1384 publ. Klubu dla Ciebie.
Oznaczenia odpowiedzialności: Tadeusz Barowicz.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW