Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 3


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 1 pozycję tematyce: Mięso - kucharstwo i przetwórstwo - Mięso kucharstwo i przetwórstwo

Filia nr 3

Domowe wyroby mięsne

AUTOR:

Kłossowski, Tadeusz.

POZ/ODP:

Tadeusz Kłossowski.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : "Watra", 1989.

TEMATYKA:

* Mięso - kucharstwo i przetwórstwo - Mięso kucharstwo i przetwórstwo

SYGNATURA:

641.5

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000325613

32561

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW