Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 3


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 1 pozycję tematyce: Kucharstwo - Mięso - przetwórstwo - Kucharstwo Mięso przetwórstwo

Filia nr 3

Domowe przetwory z mięsa

AUTOR:

Pszepczyński, Władysław.

POZ/ODP:

Władysław Poszepczyński.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1987.

TEMATYKA:

* Kucharstwo - Mięso - przetwórstwo - Kucharstwo Mięso przetwórstwo

SYGNATURA:

641.5

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000303109

30310

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW