Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG CENTRALNY KSIĄŻEK


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 3 pozycje o tematyce: Zwyczaje żywieniowe

Filia nr 10

10 minutowe przepisy : zdrowo i smacznie dla całej rodziny
Tytuł oryginału: "10-minute recipes : fast food, clean ingredients, natural health,".
"Dziesięciominutowe przepisy : zdrowo i smacznie dla całej rodziny"

AUTOR:

Werner-Gray, Liana [>>]

ADRES
WYDAWNICZY:

Białystok : Wydawnictwo Vital, 2017.

okładka

TEMATYKA:

  1. Dietetyka
  2. Zdrowe żywienie
  3. Zwyczaje żywieniowe
  4. Książka kucharska
  5. Publikacja bogato ilustrowana
  6. Kulinaria

FORMA
GATUNEK:

Książki. Poradniki i przewodniki.

DZIEDZINA:

Kulinaria

POWSTANIE DZIEŁA:

2016 r.

OPIS
FIZYCZNY:

383, [1] strona : fotografie ; 25 cm.

SYGNATURA:

641/648

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

110000559115

55911

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Bibliografia, netografia na stronie 374. Indeks.
Oznaczenia odpowiedzialności: Liana Werner-Gray ; [tłumaczenie Elżbieta Piłasiewicz].

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 1        

Istota ryżu : o duszy japońskiego jedzenia
Tytuł oryginału: "The meaning of rice and other tales from the belly of Japan".
"O duszy japońskiego jedzenia "

AUTOR:

Booth, Michael. [>>]

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.

okładka

TEMATYKA:

  1. Booth, Michael
  2. Kuchnia japońska
  3. Turystyka kulinarna
  4. Zwyczaje żywieniowe
  5. Japonia
  6. Relacja z podróży

FORMA
GATUNEK:

Książki. Literatura faktu, eseje, publicystyka.

DZIEDZINA:

Etnologia i antropologia kulturowa
Kulinaria

ZAKRES CZASOWY:

2007-2017 r.

POWSTANIE DZIEŁA:

2017 r.

WYDANIE:

Wydanie I.

OPIS
FIZYCZNY:

380, [1] strona ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

101000631420

63142

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Japońsko-polski słowniczek pojęć kulinarnych na stronach 375-[381].
Oznaczenia odpowiedzialności: Michael Booth ; tłumaczyła Magdalena Rabsztyn-Anioł.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 11

Poczuj się lepiej : jak dobrze jeść, by dobrze żyć
"Jak dobrze jeść, by dobrze żyć "

AUTOR:

Baltaza, Wanda [>>]

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Buchmann, 2022.

okładka

TEMATYKA:

  1. Dietetyka
  2. Zdrowe odżywianie
  3. Zdrowy styl życia
  4. Zwyczaje żywieniowe
  5. Poradnik

FORMA
GATUNEK:

Książki. Poradniki i przewodniki.

DZIEDZINA:

Medycyna i zdrowie

POWSTANIE DZIEŁA:

2022 r.

WYDANIE:

Wydanie I.

OPIS
FIZYCZNY:

221, [3] strony : fotografia, ilustracje, portret ; 23 cm.

SYGNATURA:

61

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

111000516368

51636

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Bibliografia na stronie 219.
Oznaczenia odpowiedzialności: dr Wanda Baltaza ; [kolaże: Joanna Nocoń].

DOSTĘPNOŚĆ:

wypożyczona Została wypożyczona
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

WYPOŻYCZYŁ:

Na kartę 050860 od dnia 2024-05-14
Wypożyczona, do dnia 2024-07-13

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW