KATALOG CENTRALNY KSIĄŻEK CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?
Filia nr 4
Przy polskim stole
AUTOR:
Bockenheim, Krystyna
POZ/ODP:
Krystyna Bockenheim.
ADRES WYDAWNICZY:
Wrocław : Wydawnictwo Dolnośląskie, 1998.
SERIA:
A To Polska Właśnie
HASŁA:
Odżywianie - kultura - Polska - do 19 w. OPIS FIZYCZNY:
218, [2] s. : il. (gł. kolor.), faks., fot., 2 mapy, portr. ; 20 cm.
SYGNATURA:
641
KOD KRESKOWY
INWENTARZ:
104000145690
14569
TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >> Co jedli i pili nasi przodkowie, jak rozwijała się sztuka kulinarna, Groch ze słoniną, pieczone bażanty podawane w upierzeniu, dwulitrowe kielichy do wina , a także niezwykłe przepisy kulinarne naszych prababek- to wszystko tworzy tysiącletnie dzieje polskiego stołu i kuchni.
UWAGI:
Bibliogr. s. 202-203. Indeks.
SERIA: A to Polska właśnie stanowią >>
[Pokaż pozycje serii] Drugiej Rzeczypospolitej początki
Dworek, kontusz, karabela
Dwudziestolecie literackie
Kantor : artysta końca wieku
Kosynierzy i strzelcy : rzecz o irredencie
Kraków : przewodnik historyczny
Literackie półwiecze 1939-1989
Łacina w kulturze polskiej
Reformacja, kontrreformacja, tolerancja
Warszawa : miesiące, lata, wieki
Wrocław : przewodnik historyczny
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
REZERWACJE:
OPERACJE:
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?
Filia nr 8
Przy polskim stole
AUTOR:
Bockenheim, Krystyna
POZ/ODP:
Krystyna Bockenheim.
ADRES WYDAWNICZY:
Wrocław : Wydawnictwo Dolnośląskie, 1998.
SERIA:
A To Polska Właśnie
HASŁA:
Odżywianie - kultura - Polska - do 19 w. OPIS FIZYCZNY:
218, [2] s. : il. (gł. kolor.), faks., fot., 2 mapy, portr. ; 20 cm.
SYGNATURA:
94(438)
KOD KRESKOWY
INWENTARZ:
108000652820
65282
TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >> Co jedli i pili nasi przodkowie, jak rozwijała się sztuka kulinarna, Groch ze słoniną, pieczone bażanty podawane w upierzeniu, dwulitrowe kielichy do wina , a także niezwykłe przepisy kulinarne naszych prababek- to wszystko tworzy tysiącletnie dzieje polskiego stołu i kuchni.
UWAGI:
Bibliogr. s. 202-203. Indeks.
SERIA: A to Polska właśnie stanowią >>
[Pokaż pozycje serii] Drugiej Rzeczypospolitej początki
Dworek, kontusz, karabela
Dwudziestolecie literackie
Kantor : artysta końca wieku
Kosynierzy i strzelcy : rzecz o irredencie
Kraków : przewodnik historyczny
Literackie półwiecze 1939-1989
Łacina w kulturze polskiej
Reformacja, kontrreformacja, tolerancja
Warszawa : miesiące, lata, wieki
Wrocław : przewodnik historyczny
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
REZERWACJE:
OPERACJE:
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?
Filia nr 9
Przy polskim stole
AUTOR:
Bockenheim, Krystyna
POZ/ODP:
Krystyna Bockenheim.
ADRES WYDAWNICZY:
Wrocław : Wydawnictwo Dolnośląskie, 1998.
SERIA:
A To Polska Właśnie
HASŁA:
Odżywianie - kultura - Polska - do 19 w. OPIS FIZYCZNY:
218, [2] s. : il. (gł. kolor.), faks., fot., 2 mapy, portr. ; 20 cm.
SYGNATURA:
64
KOD KRESKOWY
INWENTARZ:
109000433914 109000610667
43391 61066
TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >> Co jedli i pili nasi przodkowie, jak rozwijała się sztuka kulinarna, Groch ze słoniną, pieczone bażanty podawane w upierzeniu, dwulitrowe kielichy do wina , a także niezwykłe przepisy kulinarne naszych prababek- to wszystko tworzy tysiącletnie dzieje polskiego stołu i kuchni.
UWAGI:
Bibliogr. s. 202-203. Indeks.
SERIA: A to Polska właśnie stanowią >>
[Pokaż pozycje serii] Drugiej Rzeczypospolitej początki
Dworek, kontusz, karabela
Dwudziestolecie literackie
Kantor : artysta końca wieku
Kosynierzy i strzelcy : rzecz o irredencie
Kraków : przewodnik historyczny
Literackie półwiecze 1939-1989
Łacina w kulturze polskiej
Reformacja, kontrreformacja, tolerancja
Warszawa : miesiące, lata, wieki
Wrocław : przewodnik historyczny
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępne są 2 egzemplarze. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
REZERWACJE:
OPERACJE:
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?
Filia nr 10
Przy polskim stole
AUTOR:
Bockenheim, Krystyna
POZ/ODP:
Krystyna Bockenheim.
ADRES WYDAWNICZY:
Wrocław : Wydawnictwo Dolnośląskie, 1998.
SERIA:
A To Polska Właśnie
HASŁA:
Odżywianie - kultura - Polska - do 19 w. OPIS FIZYCZNY:
218, [2] s. : il. (gł. kolor.), faks., fot., 2 mapy, portr. ; 20 cm.
SYGNATURA:
641/648
KOD KRESKOWY
INWENTARZ:
110000351344
35134
TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >> Co jedli i pili nasi przodkowie, jak rozwijała się sztuka kulinarna, Groch ze słoniną, pieczone bażanty podawane w upierzeniu, dwulitrowe kielichy do wina , a także niezwykłe przepisy kulinarne naszych prababek- to wszystko tworzy tysiącletnie dzieje polskiego stołu i kuchni.
UWAGI:
Bibliogr. s. 202-203. Indeks.
SERIA: A to Polska właśnie stanowią >>
[Pokaż pozycje serii] Drugiej Rzeczypospolitej początki
Dworek, kontusz, karabela
Dwudziestolecie literackie
Kantor : artysta końca wieku
Kosynierzy i strzelcy : rzecz o irredencie
Kraków : przewodnik historyczny
Literackie półwiecze 1939-1989
Łacina w kulturze polskiej
Reformacja, kontrreformacja, tolerancja
Warszawa : miesiące, lata, wieki
Wrocław : przewodnik historyczny
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
REZERWACJE:
OPERACJE:
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?
Filia nr 11
Przy polskim stole
AUTOR:
Bockenheim, Krystyna
POZ/ODP:
Krystyna Bockenheim.
ADRES WYDAWNICZY:
Wrocław : Wydawnictwo Dolnośląskie, 1998.
SERIA:
A To Polska Właśnie
HASŁA:
Odżywianie - kultura - Polska - do 19 w. OPIS FIZYCZNY:
218, [2] s. : il. (gł. kolor.), faks., fot., 2 mapy, portr. ; 20 cm.
SYGNATURA:
641/642
KOD KRESKOWY
INWENTARZ:
111000273377
27337
TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >> Co jedli i pili nasi przodkowie, jak rozwijała się sztuka kulinarna, Groch ze słoniną, pieczone bażanty podawane w upierzeniu, dwulitrowe kielichy do wina , a także niezwykłe przepisy kulinarne naszych prababek- to wszystko tworzy tysiącletnie dzieje polskiego stołu i kuchni.
UWAGI:
Bibliogr. s. 202-203. Indeks.
SERIA: A to Polska właśnie stanowią >>
[Pokaż pozycje serii] Drugiej Rzeczypospolitej początki
Dworek, kontusz, karabela
Dwudziestolecie literackie
Kantor : artysta końca wieku
Kosynierzy i strzelcy : rzecz o irredencie
Kraków : przewodnik historyczny
Literackie półwiecze 1939-1989
Łacina w kulturze polskiej
Reformacja, kontrreformacja, tolerancja
Warszawa : miesiące, lata, wieki
Wrocław : przewodnik historyczny
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
REZERWACJE:
OPERACJE:
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?
Filia nr 12
Przy polskim stole
AUTOR:
Bockenheim, Krystyna
POZ/ODP:
Krystyna Bockenheim.
ADRES WYDAWNICZY:
Wrocław : Wydawnictwo Dolnośląskie, 1998.
SERIA:
A To Polska Właśnie
HASŁA:
Odżywianie - kultura - Polska - do 19 w. OPIS FIZYCZNY:
218, [2] s. : il. (gł. kolor.), faks., fot., 2 mapy, portr. ; 20 cm.
SYGNATURA:
641/648
KOD KRESKOWY
INWENTARZ:
112000436793
43679
TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >> Co jedli i pili nasi przodkowie, jak rozwijała się sztuka kulinarna, Groch ze słoniną, pieczone bażanty podawane w upierzeniu, dwulitrowe kielichy do wina , a także niezwykłe przepisy kulinarne naszych prababek- to wszystko tworzy tysiącletnie dzieje polskiego stołu i kuchni.
UWAGI:
Bibliogr. s. 202-203. Indeks.
SERIA: A to Polska właśnie stanowią >>
[Pokaż pozycje serii] Drugiej Rzeczypospolitej początki
Dworek, kontusz, karabela
Dwudziestolecie literackie
Kantor : artysta końca wieku
Kosynierzy i strzelcy : rzecz o irredencie
Kraków : przewodnik historyczny
Literackie półwiecze 1939-1989
Łacina w kulturze polskiej
Reformacja, kontrreformacja, tolerancja
Warszawa : miesiące, lata, wieki
Wrocław : przewodnik historyczny
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
REZERWACJE:
OPERACJE:
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?
Filia nr 13
Przy polskim stole
AUTOR:
Bockenheim, Krystyna
POZ/ODP:
Krystyna Bockenheim.
ADRES WYDAWNICZY:
Wrocław : Wydawnictwo Dolnośląskie, 1998.
SERIA:
A To Polska Właśnie
HASŁA:
Odżywianie - kultura - Polska - do 19 w. OPIS FIZYCZNY:
218, [2] s. : il. (gł. kolor.), faks., fot., 2 mapy, portr. ; 20 cm.
SYGNATURA:
39
KOD KRESKOWY
INWENTARZ:
113000101162
10116
TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >> Co jedli i pili nasi przodkowie, jak rozwijała się sztuka kulinarna, Groch ze słoniną, pieczone bażanty podawane w upierzeniu, dwulitrowe kielichy do wina , a także niezwykłe przepisy kulinarne naszych prababek- to wszystko tworzy tysiącletnie dzieje polskiego stołu i kuchni.
UWAGI:
Bibliogr. s. 202-203. Indeks.
SERIA: A to Polska właśnie stanowią >>
[Pokaż pozycje serii] Drugiej Rzeczypospolitej początki
Dworek, kontusz, karabela
Dwudziestolecie literackie
Kantor : artysta końca wieku
Kosynierzy i strzelcy : rzecz o irredencie
Kraków : przewodnik historyczny
Literackie półwiecze 1939-1989
Łacina w kulturze polskiej
Reformacja, kontrreformacja, tolerancja
Warszawa : miesiące, lata, wieki
Wrocław : przewodnik historyczny
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
REZERWACJE:
OPERACJE:
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?
WYDRUK KATALOGÓW