Wygoda - Oszczędność - Łatwość przygotowania. To książka dla Ciebie, jeśli: - nie chcesz spędzać wielu godzin w kuchni - nie lubisz widoku stosu garnków - cenisz wygodę podczas gotowania - poszukujesz nowych możliwości kulinarnych Dania jednogarnkowe nie muszą być schematyczne i nudne. To ocean pysznych pomysłów, które każdy może zastosować w swojej kuchni. Od różnorakich bigosów i zup, przez przystawki i gulasze, po aromatyczne zapiekanki - wszystkie potrawy przygotujesz w jednym naczyniu!
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
Wygoda - Oszczędność - Łatwość przygotowania. To książka dla Ciebie, jeśli: - nie chcesz spędzać wielu godzin w kuchni - nie lubisz widoku stosu garnków - cenisz wygodę podczas gotowania - poszukujesz nowych możliwości kulinarnych Dania jednogarnkowe nie muszą być schematyczne i nudne. To ocean pysznych pomysłów, które każdy może zastosować w swojej kuchni. Od różnorakich bigosów i zup, przez przystawki i gulasze, po aromatyczne zapiekanki - wszystkie potrawy przygotujesz w jednym naczyniu!
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
Wygoda - Oszczędność - Łatwość przygotowania. To książka dla Ciebie, jeśli: - nie chcesz spędzać wielu godzin w kuchni - nie lubisz widoku stosu garnków - cenisz wygodę podczas gotowania - poszukujesz nowych możliwości kulinarnych Dania jednogarnkowe nie muszą być schematyczne i nudne. To ocean pysznych pomysłów, które każdy może zastosować w swojej kuchni. Od różnorakich bigosów i zup, przez przystawki i gulasze, po aromatyczne zapiekanki - wszystkie potrawy przygotujesz w jednym naczyniu!
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
Każda z pór roku determinuje styl naszego odżywiania. Wiosną staramy się oczyścić organizm, latem chcemy jeść lekko, jesienią spowalniamy nieco rytm, by zgromadzić odpowiednią porcję energii na zimę.Już starożytni poszukiwali recept, jak najlepiej przygotować się do tej grożącej chłodem i przeziębieniami pory. My także, dzięki odpowiednio przyrządzonym posiłkom, możemy sprawić, by był to czas pełen zdrowia i smaku.Książka prezentuje przepisy na dania rozgrzewające i wzmacniające organizm. Ważną rolę w zimowym jadłospisie zajmują zupy - stąd kilka pomysłów na to, jak je przyrządzić, by zachować wszystkie elementy odżywcze składników.Monotonię zimową warto urozmaicać dodatkami - zamieszczone w książce przepisy na sosy sprawią, że dania mięsne, rybne i warzywne zyskają nową oprawę i smak. Warto zadbać także o dzienne racje witamin, które z pewnością uzupełnią sałatki z warzyw dostępnych nawet zimą.Na chłodne wieczory zaś najlepsze są napoje rozgrzewające... kubek herbaty cynamonowej z pewnością uprzyjemni ten czas.
UWAGI:
Na str. tyt. Pokaż się z dobrej kuchni.
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni