KATALOG CENTRALNY KSIĄŻEK
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU? |
Filia nr 11
Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa |
POZ/ODP: | pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski et. al. | ![okładka](okladki/ISBN/8301/m8301142545.jpg) |
ADRES WYDAWNICZY: | Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2006. |
SERIA: | Kompendium Wiedzy o ... |
HASŁA: | - Odżywianie - higiena - podręcznik
- Żywność - technologia - podręcznik
|
OPIS FIZYCZNY: | XX, 450, [1] s. : il.; 21 cm. |
SYGNATURA: | 641/642 |
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 111000332616 | 33261 |
DOSTĘPNOŚĆ: | Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni | |
|
REZERWACJE: OPERACJE: | ![zablokowane](KLAWISZE/schowek.png) |
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU? |
Filia nr 11
Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa |
POZ/ODP: | pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut. S. Zalewski et al.]. | ![okładka](brak.jpg) |
ADRES WYDAWNICZY: | Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1993 |
HASŁA: | - Kucharstwo - podręcznik akademicki
- Żywność - technologia - podręcznik akademicki
|
WYDANIE: | Wyd. 2 zm. |
OPIS FIZYCZNY: | 365, [3] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cm. |
SYGNATURA: | 641/642 |
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 111000215780 | 21578 |
UWAGI: | Bibliogr. przy ćw.
|
DOSTĘPNOŚĆ: | Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni | |
|
REZERWACJE: OPERACJE: | ![zablokowane](KLAWISZE/schowek.png) |
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU? |
![drukarka](images/printer.gif) | WYDRUK KATALOGÓW |
|
|