Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG CENTRALNY KSIĄŻEK


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 5 pozycji o tematyce: Żywność - technologia - podręcznik

Filia nr 5

Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa

POZ/ODP:

pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski et. al.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2006.

SERIA:

Kompendium Wiedzy o ...

HASŁA:

  1. Odżywianie - higiena - podręcznik
  2. Żywność - technologia - podręcznik

OPIS
FIZYCZNY:

XX, 450, [1] s. : il.; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

105000546715

54671

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 9

Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa

POZ/ODP:

pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski et. al.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2006.

SERIA:

Kompendium Wiedzy o ...

HASŁA:

  1. Odżywianie - higiena - podręcznik
  2. Żywność - technologia - podręcznik

OPIS
FIZYCZNY:

XX, 450, [1] s. : il.; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

109000614740

61474

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 10

Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa

POZ/ODP:

pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski et. al.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2006.

SERIA:

Kompendium Wiedzy o ...

HASŁA:

  1. Odżywianie - higiena - podręcznik
  2. Żywność - technologia - podręcznik

OPIS
FIZYCZNY:

XX, 450, [1] s. : il.; 21 cm.

SYGNATURA:

641/648

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

110000433972

43397

DOSTĘPNOŚĆ:

przetrzymana Została wypożyczona
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

WYPOŻYCZYŁ:

Na kartę 070448 od dnia 2024-04-20
Przetrzymana termin minął 2024-05-20

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 11

Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa

POZ/ODP:

pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski et. al.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2006.

SERIA:

Kompendium Wiedzy o ...

HASŁA:

  1. Odżywianie - higiena - podręcznik
  2. Żywność - technologia - podręcznik

OPIS
FIZYCZNY:

XX, 450, [1] s. : il.; 21 cm.

SYGNATURA:

641/642

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

111000332616

33261

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 11

Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa

POZ/ODP:

pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut. S. Zalewski et al.].

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1993

HASŁA:

  1. Kucharstwo - podręcznik akademicki
  2. Żywność - technologia - podręcznik akademicki

WYDANIE:

Wyd. 2 zm.

OPIS
FIZYCZNY:

365, [3] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cm.

SYGNATURA:

641/642

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

111000215780

21578

UWAGI:

Bibliogr. przy ćw.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW