Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 2


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 1 pozycję tematyce: Mięso - kucharstwo i przetwórstwo - Owoce - kucharstwo i przetwórstwo - Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo - Mięso kucharstwo i przetwórstwo Owoce kucharstwo i przetwórstwo Warzywa kucharstwo i przetwórstwo

Filia nr 2       

Przetwory w gospodarstwie domowym

AUTOR:

Pyszkowska, Kazimiera.

POZ/ODP:

Kazimiera Pyszkowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1987.

TEMATYKA:

* Mięso - kucharstwo i przetwórstwo - Owoce - kucharstwo i przetwórstwo - Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo - Mięso kucharstwo i przetwórstwo Owoce kucharstwo i przetwórstwo Warzywa kucharstwo i przetwórstwo

WYDANIE:

Wyd. 7.

OPIS
FIZYCZNY:

215, [1] s. : rys. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

102000406230

40623

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW