Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 2


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 1 pozycję tematyce: Skorupiaki - kucharstwo i przetwórstwo

Filia nr 2       

Ryby i owoce morza
Tyt. oryg.: "Fresh fisch and seafood".

POZ/ODP:

tłumaczenie Jan Halbersztat.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Reader`s Digest Przegląd, 2011.

SERIA:

Jedz zdrowo, żyj zdrowo

HASŁA:

  1. Mięczaki - kucharstwo i przetwórstwo
  2. Ryby - kucharstwo i przetwórstwo
  3. Skorupiaki - kucharstwo i przetwórstwo

OPIS
FIZYCZNY:

160 s. : il. kolor. ; 25 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

102000480704

48070

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW