Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 11


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 1 pozycję tematyce: Kucharstwo - podręcznik akademicki

Filia nr 11

Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa

POZ/ODP:

pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut. S. Zalewski et al.].

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1993

HASŁA:

  1. Kucharstwo - podręcznik akademicki
  2. Żywność - technologia - podręcznik akademicki

WYDANIE:

Wyd. 2 zm.

OPIS
FIZYCZNY:

365, [3] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cm.

SYGNATURA:

641/642

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

111000215780

21578

UWAGI:

Bibliogr. przy ćw.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW