Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 10


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 7 pozycji o tematyce: Żywność

Filia nr 10

Czy wiesz, co jesz? : poradnik konsumenta, czyli Na co zwracać uwagę, robiąc codzienne zakupy
"Na co zwracać uwagę, robiąc codzienne zakupy "

AUTOR:

Bosacka, Katarzyna.

POZ/ODP:

Katarzyna Bosacka, Małgorzata Kozłowska-Wojciechowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Poznań : Publicat, cop. 2011.

HASŁA:

  1. Odżywianie - higiena
  2. Żywność
  3. Poradniki

OPIS
FIZYCZNY:

246 s. : il. ; 20 cm.

SYGNATURA:

641/648

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

110000494348

49434

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Na okł.: Na podstawie serii emitowanej w TVNStyle. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (1)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 10

Jeść!!!

AUTOR:

Bralczyk, Jerzy

ADRES
WYDAWNICZY:

Olszanica : Bosz Szymanik i Wspólnicy, 2014.

okładka

TEMATYKA:

  1. Język polski
  2. Słownictwo
  3. Żywność
  4. Językoznawstwo

FORMA
GATUNEK:

Książki. Publikacje popularnonaukowe.

DZIEDZINA:

Językoznawstwo

POWSTANIE DZIEŁA:

2014 r.

OPIS
FIZYCZNY:

200 stron : ilustracje (głównie kolorowe) ; 24 cm.

SYGNATURA:

80/81

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

110000570622

57062

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Oznaczenia odpowiedzialności: Jerzy Bralczyk.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 10

Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa

POZ/ODP:

pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski et. al.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2006.

SERIA:

Kompendium Wiedzy o ...

HASŁA:

  1. Odżywianie - higiena - podręcznik
  2. Żywność - technologia - podręcznik

OPIS
FIZYCZNY:

XX, 450, [1] s. : il.; 21 cm.

SYGNATURA:

641/648

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

110000433972

43397

DOSTĘPNOŚĆ:

przetrzymana Została wypożyczona
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

WYPOŻYCZYŁ:

Na kartę 070448 od dnia 2024-04-20
Przetrzymana termin minął 2024-05-20

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 10

Mikrobiologia żywności

AUTOR:

Drewniak, Emil.

POZ/ODP:

Emil Drewniak, Teresa Drewniak.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1992

HASŁA:

  1. Mikrobiologia - podręcznik dla szkół zawodowych
  2. Żywność - mikrobiologia - podręcznik dla szkół zawodowych

OPIS
FIZYCZNY:

147, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 21 cm.

SYGNATURA:

57

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

110000384618

38461

ODBIORCY:

Dla uczniów klas I zsz, zawód operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II tech. zawodowego, zawód technik technologii żywności.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 10

Obiady domowe

AUTOR:

Dubicka, Alicja.

POZ/ODP:

Alicja Dubicka.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Watra, 1978.

TEMATYKA:

* Żywność-przyrządzanie potraw - Żywność-przyrządzanie potraw

SYGNATURA:

641/648

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

110000116950

11695

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 10

Podstawy biochemii

AUTOR:

Kączkowski, Jerzy

POZ/ODP:

Jerzy Kączkowski.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1999.

SERIA:

Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy.

HASŁA:

  1. Biochemia - podręcznik akademicki
  2. Żywność - chemia - podręcznik akademicki

WYDANIE:

Wyd. 12 rozsz.

OPIS
FIZYCZNY:

356, [2] s. : rys., wykr. ; 24 cm.

SYGNATURA:

57

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

110000394303

39430

UWAGI:

Bibliogr. s. 342 i przy rozdz.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 10

Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna

AUTOR:

Sobczyk, Wiktoria.

POZ/ODP:

Wiktoria Sobczyk.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Kraków : Wydaw. Naukowe AP, 2002.

SERIA:

Prace Monograficzne / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie, nr 288

HASŁA:

  1. Rolnictwo ekologiczne - wydawnictwa popularne
  2. Żywność - higiena - wydawnictwa popularne

OPIS
FIZYCZNY:

133, [3] s. : il. ; 21 cm.

SYGNATURA:

63

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

110000410546

41054

UWAGI:

Bibliogr.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW