KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 10
Mikrobiologia żywności
Obiady domowe
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Alicja Dubicka. | ||||
ADRES | Warszawa : Watra, 1978. | ||||
TEMATYKA: | * Żywność-przyrządzanie potraw - Żywność-przyrządzanie potraw | ||||
SYGNATURA: | 641/648 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 110000116950 | 11695 | |||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Podstawy biochemii
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Jerzy Kączkowski. | ||||
ADRES | Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1999. | ||||
SERIA: | |||||
HASŁA: | |||||
WYDANIE: | Wyd. 12 rozsz. | ||||
OPIS | 356, [2] s. : rys., wykr. ; 24 cm. | ||||
SYGNATURA: | 57 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 110000394303 | 39430 | |||
UWAGI: | Bibliogr. s. 342 i przy rozdz. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Wiktoria Sobczyk. | ||||
ADRES | Kraków : Wydaw. Naukowe AP, 2002. | ||||
SERIA: | Prace Monograficzne / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie, nr 288 | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 133, [3] s. : il. ; 21 cm. | ||||
SYGNATURA: | 63 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 110000410546 | 41054 | |||
UWAGI: | Bibliogr. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
|