KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 10 Przeszukiwanie po indeksie: tematycznym autorskim (osobowym) tytułowym fragment z tytułu ksiażki pełnotekstowym (w całym opisie) serie Wyświetlonych: 10205 opisów Znaleziono 3 pozycje o tematyce: Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo Filia nr 10 100 francuskich potraw z polskich warzyw"Sto francuskich potraw z polskich warzyw " AUTOR:Bachanek-Zienkiewicz, Teresa. [>>] Zienkiewicz, Ryszard (1950- ) POZ/ODP:Teresa Bachanek-Zienkiewicz, Ryszard Zienkiewicz. ADRESWYDAWNICZY:Warszawa : "Polonia", 1989 HASŁA:Kuchnia francuskaWarzywa - kucharstwo i przetwórstwo OPISFIZYCZNY:126, [2] s., [24] s. tabl. : fot. kolor. ; 22 cm. SYGNATURA:641/648 KOD KRESKOWYINWENTARZ:11000027898627898 DOSTĘPNOŚĆ: Dostępny jest 1 egzemplarz.Pozycję można wypożyczyć na 30 dni REZERWACJE:OPERACJE: W INNYCH PLACÓWKACH KOMENTARZE (0)CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU? Filia nr 10 Kompoty, marynaty, dżemy : przetwory domowe AUTOR:Skrodzka, Zdzisława.POZ/ODP:Zdzisława Skrodzka. ADRESWYDAWNICZY:Warszawa : "Watra", 1984. HASŁA:Owoce - kucharstwo i przetwórstwoWarzywa - kucharstwo i przetwórstwo WYDANIE:Wyd. 4. OPISFIZYCZNY:158, [2] s. : rys. ; 22 cm. SYGNATURA:641/648 KOD KRESKOWYINWENTARZ:11000015401315401 UWAGI:Bibliogr. s. 155.- Indeks. DOSTĘPNOŚĆ: Dostępny jest 1 egzemplarz.Pozycję można wypożyczyć na 30 dni REZERWACJE:OPERACJE: W INNYCH PLACÓWKACH KOMENTARZE (0)CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU? Filia nr 10 Przetwory w gospodarstwie domowym AUTOR:Pyszkowska, KazimieraPOZ/ODP:Kazimiera Pyszkowska. ADRESWYDAWNICZY:Warszawa : Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1984. HASŁA:Mięso - kucharstwo i przetwórstwoOwoce - kucharstwo i przetwórstwoWarzywa - kucharstwo i przetwórstwo WYDANIE:Wyd. 5 popr. i uzup. OPISFIZYCZNY:215, [1] s. : fot., rys. kolor. ; 21 cm. SYGNATURA:641/648 KOD KRESKOWYINWENTARZ:11000018105718105 DOSTĘPNOŚĆ: Dostępny jest 1 egzemplarz.Pozycję można wypożyczyć na 30 dni REZERWACJE:OPERACJE: W INNYCH PLACÓWKACH KOMENTARZE (0)CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU? WYDRUK KATALOGÓW >ZAZNACZ WSZYSTKIEODZNACZ WSZYSTKIE