Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 1


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 1 pozycję tematyce: Turystyka kulinarna

Filia nr 1        

Istota ryżu : o duszy japońskiego jedzenia
Tytuł oryginału: "The meaning of rice and other tales from the belly of Japan".
"O duszy japońskiego jedzenia "

AUTOR:

Booth, Michael. [>>]

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.

okładka

TEMATYKA:

  1. Booth, Michael
  2. Kuchnia japońska
  3. Turystyka kulinarna
  4. Zwyczaje żywieniowe
  5. Japonia
  6. Relacja z podróży

FORMA
GATUNEK:

Książki. Literatura faktu, eseje, publicystyka.

DZIEDZINA:

Etnologia i antropologia kulturowa
Kulinaria

ZAKRES CZASOWY:

2007-2017 r.

POWSTANIE DZIEŁA:

2017 r.

WYDANIE:

Wydanie I.

OPIS
FIZYCZNY:

380, [1] strona ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

101000631420

63142

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Japońsko-polski słowniczek pojęć kulinarnych na stronach 375-[381].
Oznaczenia odpowiedzialności: Michael Booth ; tłumaczyła Magdalena Rabsztyn-Anioł.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW