Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 4


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 1 pozycję której Autorem jest: Renouf, Julie.

Filia nr 4

Mięsa : najlepsze potrawy i marynaty
Tyt. oryg.: "Ultimate book of meat & game ".

AUTOR:

Manning, Anneka. [>>]

POZ/ODP:

Anneka Manning ; z języka angielskiego przełożyła Natalia Wiśniewska ; [zdjęcia Julie Renouf].

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Świat Książki, 2015.

SERIA:

Klasa Mistrzów

HASŁA:

  1. Kuchnia (mięso)

OPIS
FIZYCZNY:

190, [2] s. : il. kolor. ; 24 cm.

SYGNATURA:

641

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

104000373864

37386

UWAGI:

Tyt. oryg.: The ultimate book of breads & pastries. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW