Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG CENTRALNY KSIĄŻEK


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 7 pozycji w odpowiedzi na pytanie: Pyszkowska, Kazimiera

Filia nr 2       

Oszczędnie i smacznie

AUTOR:

Pyszkowska, Kazimiera

POZ/ODP:

Kazimiera Pyszkowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : "Watra", 1984

TEMATYKA:

* Kucharstwo - Kucharstwo

WYDANIE:

[Wyd. 2].

OPIS
FIZYCZNY:

141, [3] s. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

102000214200

21420

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 5

Oszczędnie i smacznie

AUTOR:

Pyszkowska, Kazimiera

POZ/ODP:

Kazimiera Pyszkowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : "Watra", 1984

TEMATYKA:

* Kucharstwo - Kucharstwo

WYDANIE:

[Wyd. 2].

OPIS
FIZYCZNY:

141, [3] s. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

105000667236

66723

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 3

Przetwory w gospodarstwie domowym

AUTOR:

Pyszkowska, Kazimiera

POZ/ODP:

Kazimiera Pyszkowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1984.

HASŁA:

  1. Mięso - kucharstwo i przetwórstwo
  2. Owoce - kucharstwo i przetwórstwo
  3. Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo

WYDANIE:

Wyd. 5 popr. i uzup.

OPIS
FIZYCZNY:

215, [1] s. : fot., rys. kolor. ; 21 cm.

SYGNATURA:

641.5

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000277684

27768

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 10

Przetwory w gospodarstwie domowym

AUTOR:

Pyszkowska, Kazimiera

POZ/ODP:

Kazimiera Pyszkowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1984.

HASŁA:

  1. Mięso - kucharstwo i przetwórstwo
  2. Owoce - kucharstwo i przetwórstwo
  3. Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo

WYDANIE:

Wyd. 5 popr. i uzup.

OPIS
FIZYCZNY:

215, [1] s. : fot., rys. kolor. ; 21 cm.

SYGNATURA:

641/648

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

110000181057

18105

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 9

Oszczędnie i smacznie

AUTOR:

Pyszkowska, Kazimiera.

POZ/ODP:

Kazimiera Pyszkowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : "Watra", 1987.

TEMATYKA:

* Kucharstwo - Kucharstwo

WYDANIE:

[Wyd. 3].

OPIS
FIZYCZNY:

141, [3] s. : rys. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

109000319706

31970

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 2       

Przetwory w gospodarstwie domowym

AUTOR:

Pyszkowska, Kazimiera.

POZ/ODP:

Kazimiera Pyszkowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1987.

TEMATYKA:

* Mięso - kucharstwo i przetwórstwo - Owoce - kucharstwo i przetwórstwo - Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo - Mięso kucharstwo i przetwórstwo Owoce kucharstwo i przetwórstwo Warzywa kucharstwo i przetwórstwo

WYDANIE:

Wyd. 7.

OPIS
FIZYCZNY:

215, [1] s. : rys. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

102000406230

40623

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 5

Z działki na stół i do spiżarni

AUTOR:

Pyszkowska, Kazimiera.

POZ/ODP:

Kazimiera Pyszkowska ; Polski Związek Działkowców. Krajowa Rada w Warszawie.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1987.

SERIA:

Biblioteka Działkowca,

TEMATYKA:

* Owoce - kucharstwo i przetwórstwo - Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo - Owoce kucharstwo i przetwórstwo Warzywa kucharstwo i przetwórstwo

WYDANIE:

[Wyd. 4 zm. i popr.].

OPIS
FIZYCZNY:

210, [2] s. : rys. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

105000703101

70310

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW