KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 2 Przeszukiwanie po indeksie: autorskim (osobowym) tytułowym tematycznym fragment z tytułu ksiażki pełnotekstowym (w całym opisie) serie Wyświetlonych: 10205 opisów Znaleziono 3 pozycje w odpowiedzi na pytanie: Dębski, Henryk Filia nr 2 600 potraw z jajTyt oryg.: "Sześćset potraw z jaj". AUTOR:Dębski, HenrykPOZ/ODP:Henryk Dębski. ADRESWYDAWNICZY:Warszawa : "Watra", 1983. TEMATYKA:* Jajka - kucharstwo i przetwórstwo - Jajka kucharstwo i przetwórstwo OPISFIZYCZNY:118, [1] s. ; 21 cm. SYGNATURA:64 KOD KRESKOWYINWENTARZ:10200020743120743 DOSTĘPNOŚĆ: Dostępny jest 1 egzemplarz.Pozycję można wypożyczyć na 30 dni REZERWACJE:OPERACJE: W INNYCH PLACÓWKACH KOMENTARZE (0)CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU? Filia nr 2 Potrawy z ryb AUTOR:Dębski, HenrykPOZ/ODP:Henryk Dębski. ADRESWYDAWNICZY:Warszawa : "Watra", 1983. HASŁA:Ryby - kucharstwo i przetwórstwo WYDANIE:[Wyd. 2]. OPISFIZYCZNY:350, [1] s. : rys. ; 22 cm. SYGNATURA:64 KOD KRESKOWYINWENTARZ:10200020831520831 DOSTĘPNOŚĆ: Dostępny jest 1 egzemplarz.Pozycję można wypożyczyć na 30 dni REZERWACJE:OPERACJE: W INNYCH PLACÓWKACH KOMENTARZE (0)CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU? Filia nr 2 Współczesna kuchnia polska AUTOR:Dębski, HenrykPOZ/ODP:Henryk Dębski ; [przedm. Wanda Grad]. ADRESWYDAWNICZY:Warszawa : "Interpress", 1983 TEMATYKA:* Kucharstwo - Kucharstwo OPISFIZYCZNY:487, [1] s. : rys ; 25 cm. SYGNATURA:64 KOD KRESKOWYINWENTARZ:10200020744820744 DOSTĘPNOŚĆ: Dostępny jest 1 egzemplarz.Pozycję można wypożyczyć na 30 dni REZERWACJE:OPERACJE: W INNYCH PLACÓWKACH KOMENTARZE (0)CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU? WYDRUK KATALOGÓW >ZAZNACZ WSZYSTKIEODZNACZ WSZYSTKIE