Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


WYBRANA POZYCJA Z KATALOGU


Filia nr 3

Kuchnia Martynki : najlepsze przepisy zilustrowane krok po kroku
Tyt. oryg.: "Le pâtisserie avec Martine".
Tyt. oryg.: "Le sucré salé avec Martine".


AUTOR:

Colson, Hubert.

POZ/ODP:

na podstawie książek Gilberta Delahaye`a i Marcela Marliera ; przepisy Hubert Colson ; il. przepisów Nadette Charlet ; [tł. Ewa Łukaszyk].

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Poznań : Papilon - Publicat, cop. 2009.

SERIA:

Martynka

HASŁA:

  1. Przepisy kulinarne
  2. Wydawnictwa dla dzieci

OPIS
FIZYCZNY:

55, [2] s. : il. kolor. ; 25x27 cm.

SYGNATURA:

64(D)

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000630809

63080

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

ZASÓB CYFROWY:

Strona serii

  SERIA: Martynka stanowią >>

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    

       Wstecz