Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


WYBRANA POZYCJA Z KATALOGU


Filia nr 2       

Dania mięsne


POZ/ODP:

zebrała Monika Stefaniak.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Kielce : O-press, [2005].

SERIA:

Kuchnia Polska

HASŁA:

  1. Mięso - kucharstwo i przetwórstwo

OPIS
FIZYCZNY:

112 s. : il. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

102000455627

45562

UWAGI:

Na okł. odmienna nazwa serii: Kolekcja Kuchnia Polska. Bibliogr. s. 110. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    

       Wstecz