KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 4
Zbrodnie fast foodów : jak wyjść z pułapki przetworzonej żywności
Tytuł oryginału: "Fast food genocide : how processed food is killing us and what we can do about it,".
"Jak wyjść z pułapki przetworzonej żywności "
TWÓRCY: | Pokaż informacje [>>] | ||||
ADRES | Białystok : [Wydawnictwo Kobiece, Łukasz Kierus], 2019. | ||||
TEMATYKA: | |||||
FORMA | Książki. Poradniki i przewodniki. | ||||
DZIEDZINA: | Kulinaria | ||||
POWSTANIE DZIEŁA: | 2017 r. | ||||
WYDANIE: | Wydanie I. | ||||
OPIS | 428 stron : ilustracje, wykresy ; 21 cm. | ||||
SYGNATURA: | 613.2 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000339457 | 33945 | |||
UWAGI: | Oznaczenia odpowiedzialności: dr Joel Fuhrman, Robert B. Phillips ; przełożył Bartłomiej Kotarski. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Życie jest za krótkie na siekanie cebuli : 99 przepisów na błyskawiczne dania. Zaoszczędzony czas poświęć na coś zupłnie innego
Tyt. oryg.: "Life`s too short to chop onions".
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Kitty Greenwald ; [tł. Regina Mościcka]. | ||||
ADRES | Poznań : Publicat, 2012. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 144 s. : il. ; 21 cm. | ||||
SYGNATURA: | 641 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000227730 | 22773 | |||
TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >> | |||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
Życie ma smak
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Małgorzata Kalicińska. | ||||
ADRES | Poznań : Wydawnictwo Filia Grupa Termedia, 2014. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 264, [1] s. : il. ; 20 cm. | ||||
SYGNATURA: | 821.162.1-3 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 104000245468 | 24546 | |||
TREŚĆ: Pokaż informacje o treści pozycji >> | |||||
UWAGI: | U dołu okł.: Opowiadania o biebrzańskim rozlewisku, podróżach na koniec świata, nieoczekiwanych powrotach i jedzeniu. Okraszone wspaniałymi przepisami [>>] | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
REZERWACJE: OPERACJE: |
|