Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 9


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 53 pozycji o tematyce: Przepisy kulinarne

Filia nr 9

Smak na koniuszkach palców

AUTOR:

Kalbarczyk, Marek.

POZ/ODP:

Marek Kalbarczyk, Piotr Adamczewski.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Fundacja Szansa dla Niewidomych, 2013.

HASŁA:

  1. Niewidomi - turystyka - Polska
  2. Turystyka kulinarna - Polska
  3. Mazowieckie, województwo (od 1999) - gastronomia
  4. Przepisy kulinarne

WYDANIE:

Wyd. 2. rozsz.

OPIS
FIZYCZNY:

303, [1] s. : il. kolor. ; 23 cm.

SYGNATURA:

338.48

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

109000707688

70768

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Publikacja dostepna również w alfabecie Braille`a. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 9

Smak na koniuszkach palców. T. 3

AUTOR:

Kalbarczyk, Marek.

POZ/ODP:

Marek Kalbarczyk, Piotr Adamczewski.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Fundacja Szansa dla Niewidomych, 2013.

HASŁA:

  1. Niewidomi - turystyka - Polska
  2. Turystyka kulinarna - Polska
  3. Mazowieckie, województwo (od 1999) - gastronomia
  4. Przepisy kulinarne
  5. Książki dla niewidomych

WYDANIE:

Wyd. 2. rozsz.

OPIS
FIZYCZNY:

303, [1] s. : il. ; 23 cm.

SYGNATURA:

33 Czyt (B)

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

109000707718

70771

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Opis wg wersji czarnodrukowej Indeks. Alfabet Braille`a

DOSTĘPNOŚĆ:

czytelnia  Dostępna tylko na miejscu.  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 9

Smak na koniuszkach palców. T. 4

AUTOR:

Kalbarczyk, Marek.

POZ/ODP:

Marek Kalbarczyk, Piotr Adamczewski.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Fundacja Szansa dla Niewidomych, 2013.

HASŁA:

  1. Niewidomi - turystyka - Polska
  2. Turystyka kulinarna - Polska
  3. Mazowieckie, województwo (od 1999) - gastronomia
  4. Przepisy kulinarne
  5. Książki dla niewidomych

WYDANIE:

Wyd. 2. rozsz.

OPIS
FIZYCZNY:

303, [1] s. : il. ; 23 cm.

SYGNATURA:

33 Czyt (B)

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

109000707725

70772

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Opis wg wersji czarnodrukowej Indeks. Alfabet Braille`a

DOSTĘPNOŚĆ:

czytelnia  Dostępna tylko na miejscu.  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 9

Smak na koniuszkach palców. T.1

AUTOR:

Kalbarczyk, Marek.

POZ/ODP:

Marek Kalbarczyk, Piotr Adamczewski.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Fundacja Szansa dla Niewidomych, 2013.

HASŁA:

  1. Niewidomi - turystyka - Polska
  2. Turystyka kulinarna - Polska
  3. Mazowieckie, województwo (od 1999) - gastronomia
  4. Przepisy kulinarne
  5. Książki dla niewidomych

WYDANIE:

Wyd. 2. rozsz.

OPIS
FIZYCZNY:

303, [1] s. : il. ; 23 cm.

SYGNATURA:

33 Czyt (B)

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

109000707695

70769

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Opis wg wersji czarnodrukowej Indeks. Alfabet Braille`a

DOSTĘPNOŚĆ:

czytelnia  Dostępna tylko na miejscu.  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 9

Smak na koniuszkach palców. T.2

AUTOR:

Kalbarczyk, Marek.

POZ/ODP:

Marek Kalbarczyk, Piotr Adamczewski.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Fundacja Szansa dla Niewidomych, 2013.

HASŁA:

  1. Niewidomi - turystyka - Polska
  2. Turystyka kulinarna - Polska
  3. Mazowieckie, województwo (od 1999) - gastronomia
  4. Przepisy kulinarne
  5. Książki dla niewidomych

WYDANIE:

Wyd. 2. rozsz.

OPIS
FIZYCZNY:

303, [1] s. : il. ; 23 cm.

SYGNATURA:

33 Czyt (B)

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

109000707701

70770

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Opis wg wersji czarnodrukowej Indeks. Alfabet Braille`a

DOSTĘPNOŚĆ:

czytelnia  Dostępna tylko na miejscu.  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 9

Smak świąt

AUTOR:

Maciąg, Agnieszka [>>]

ADRES
WYDAWNICZY:

Kraków : Wydawnictwo Otwarte, 2015.

okładka

TEMATYKA:

  1. Boże Narodzenie
  2. Potrawy wigilijne
  3. Polska
  4. Przepisy kulinarne
  5. Kulinaria

FORMA
GATUNEK:

Książki. Poradniki i przewodniki.

DZIEDZINA:

Kulinaria

POWSTANIE DZIEŁA:

2015 r.

OPIS
FIZYCZNY:

349, [3] strony : ilustracje ; 24 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

109000756389

75638

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

U dołu okładki: Ponad 100 przepisów i porad. Indeks.
Oznaczenia odpowiedzialności: Agnieszka Maciąg ; zdjęcia Robert Wolański i Agnieszka Maciąg.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 9

Smak tropików : (kuchnie Pacyfiku)

AUTOR:

Markuza, Biruta.

POZ/ODP:

Biruta Markuza.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Państ. Wydaw. Ekonomiczne, 1990

SERIA:

Kuchnie Świata.

HASŁA:

  1. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

255, [1] s., [16] s. fot. kolor. : rys. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

109000376525

37652

UWAGI:

W poprz. poz. nazwa aut. : Markuza-Bieniecka Biruta. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 9

Smak wiecznej młodości : jak zachować młodość i witalność w każdym wieku

AUTOR:

Maciąg, Agnieszka

ADRES
WYDAWNICZY:

Kraków : Wydawnictwo Otwarte, 2020.

okładka

TEMATYKA:

  1. Menopauza
  2. Młodość
  3. Zdrowe odżywianie
  4. Żywność prozdrowotna
  5. Poradnik
  6. Przepisy kulinarne
  7. Kulinaria
  8. Medycyna i zdrowie

FORMA
GATUNEK:

Książki. Poradniki i przewodniki.

DZIEDZINA:

Kulinaria
Medycyna i zdrowie

POWSTANIE DZIEŁA:

2020 r.

OPIS
FIZYCZNY:

314, [6] stron : ilustracje ; 25 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

109000760522

76052

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Indeks.
Oznaczenia odpowiedzialności: Agnieszka Maciąg ; zdjęcia Robert Wolański.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 9

Tam, gdzie urodził się Orfeusz : Bułgaria, jakiej nie znacie

AUTOR:

Grabowska-Grzyb, Ałbena.

POZ/ODP:

Ałbena Grabowska-Grzyb.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Świat Książki, 2011.

HASŁA:

  1. Grabowska-Grzyb, Ałbena
  2. Bułgaria - podróżnictwo
  3. Pamiętniki polskie - od 2001 r.

OPIS
FIZYCZNY:

335, [1] s., [16] s. tabl. kolor. : il. ; 21 cm.

SYGNATURA:

913(4)

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

109000616911

61691

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 9

Tradycje polskiego stołu

AUTOR:

Ogrodowska, Barbara.

POZ/ODP:

Barbara Ogrodowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Sport i Turystyka - Muza, 2012.

SERIA:

Ocalić od Zapomnienia

HASŁA:

  1. Odżywianie - historia - Polska
  2. Obyczaje - historia - Polska
  3. Przepisy kulinarne
  4. Wydawnictwa popularne

WYDANIE:

Wyd. 3 popr.

OPIS
FIZYCZNY:

355, [5] s. : il. (gł. kolor.) ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

109000705165

70516

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Bibliogr. s. 350-351. Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    

1 2 3 4 5 6

drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW