Kasza jaglana : sałatki, zupy, desery, ciasta i ciastka, sosy, pasty do kanapek, dania główne, śniadania i chleby
Jest żółta jak słońce.
Od kliku tysięcy lat karmi ludzi na różnych kontynentach.
Pomaga w oczyszczeniu organizmu z toksyn, obniża poziom złego cholesterolu, podnosi naturalną odporność, neutralizuje kwasy, czyści jelita, wzmacnia serce.
Jest lekkostrawna i bezglutenowa. A poza tym jest po prostu pyszna!
Odpowiedzialność: | Beata Pawlikowska. |
Hasła: | Kasza jaglana Książka kucharska Przepisy kulinarne |
Adres wydawniczy: | Warszawa : Edipresse Polska, copyright 2016. |
Opis fizyczny: | 335, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 25 cm. |
Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. |
Dziedzina: | Kulinaria |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Notka biograficzna:
Pawlikowska, Beata
Pisarka, podróżniczka, dziennikarka, tłumaczka, fotograf. Autorka wielu książek i audycji "Świat według blondynki" w Radiu ZET. Samotnie podróżuje i odkrywa świat; także organizuje egzotyczne wyprawy dla innych.
Źródło: https://lubimyczytac.pl/autor/9654/beata-pawlikowska