![book2](images/brak4.jpg)
![book](images/brak4.jpg)
Sztuka dekorowania potraw
Tyt. oryg.: "Garnieren und schön anrichten ".
Nawet skromna potrawa, ale pomysłowo ułożona na półmisku lub talerzu i efektownie przybrana smakuje wybornie i zachęca do przysłowiowej "dokładki". W naszej książce znajdą Państwo mnóstwo pomysłów, jak szybko i prostymi środkami można uzyskać efekt, który zachwyci zarówno gości jak i domowników.
Odpowiedzialność: | Christa Schmedes ; [przekł. z niem. Jadwiga Smolińska]. |
Hasła: | Kucharstwo - estetyka Zdobnictwo |
Adres wydawniczy: | Warszawa : "Świat Książki", 1999. |
Opis fizyczny: | 118, [2] s. : fot. kolor. ; 26 cm. |
Uwagi: | Tyt. oryg.: "Garnieren und schön anrichten" 1994. |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)