Miejska Biblioteka Publiczna

im. Jerzego Pilcha w Kielcach

book2
book

Sztuka dekorowania potraw

Tyt. oryg.: "Garnieren und schön anrichten ".

Autor: Schmedes, Christa.




Nawet skromna potrawa, ale pomysłowo ułożona na półmisku lub talerzu i efektownie przybrana smakuje wybornie i zachęca do przysłowiowej "dokładki". W naszej książce znajdą Państwo mnóstwo pomysłów, jak szybko i prostymi środkami można uzyskać efekt, który zachwyci zarówno gości jak i domowników.


Odpowiedzialność:Christa Schmedes ; [przekł. z niem. Jadwiga Smolińska].
Hasła:Kucharstwo - estetyka
Zdobnictwo
Adres wydawniczy:Warszawa : "Świat Książki", 1999.
Opis fizyczny:118, [2] s. : fot. kolor. ; 26 cm.
Uwagi:Tyt. oryg.: "Garnieren und schön anrichten" 1994.
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Filia nr 4
ul. Górnicza 64

Sygnatura: 641
Numer inw.: 24707
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowekzamów


Inne wydania tej pozycji w zbiorach biblioteki:

book



Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:

book


Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.