Sztuka dekorowania potraw
Tyt. oryg.: "Garnieren und schön anrichten, ".
Nawet skromna potrawa, ale pieknie ułożona i przybrana smakuje wybornie. W tej książce znajdziesz mnóstwo pomysłów, jak szybko i prostymi sposobami można uzyskać efekt, który zachwyci i zachęci do jedzenia zarówno gości, jak i domowników.
Odpowiedzialność: | Christa Schmedes ; z niemieckiego przełożyła Jadwiga Smolińska. |
Hasła: | Dekoracja potraw |
Adres wydawniczy: | Warszawa : Świat Książki - Bertelsmann Media, 2005. |
Opis fizyczny: | 118, [2] s. : fot. kolor. ; 27 cm. |
Uwagi: | Indeks. |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)