Gotuję z Lewiatanem
Odpowiedzialność: | [redaktor: Anna Gąsiorowska]. |
Hasła: | Kuchnia regionalna Galicja (kraina historyczna) Kaszuby Kresy wschodnie Rzeczypospolitej Kujawy Kurpie (region) Mazowsze Mazury Podlasie Pomorze Śląsk Warmia Wielkopolska Poradnik Publikacja bogato ilustrowana |
Adres wydawniczy: | Włocławek : Lewiatan Holding S.A., 2018 |
Opis fizyczny: | 216 stron : fotografie ; 25 cm. |
Uwagi: | Na okładce i grzbiecie podtytuł: wybieram lokalne smaki. |
Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. |
Dziedzina: | Kulinaria |
Powstanie dzieła: | 2020 r. |
Twórcy: | Długa, Katarzyna. Redakcja |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)