Free : gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru
Tytuł oryginału: "Free : cucinare senza glutine, latte, uova, zucchero,".
Odpowiedzialność: | [przepisy i teksty Lena Tritto ; zdjęcia i stylizacja Rossella Venezia ; tłumaczenie Krystyna Kozak]. |
Hasła: | Dieta bezglutenowa Dieta bezmleczna Książka kucharska Publikacja bogato ilustrowana |
Adres wydawniczy: | Kielce : Wydawnictwo Jedność, copyright 2017. |
Opis fizyczny: | 191 stron : fotografie ; 25 cm. |
Uwagi: | Indeks. |
Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. |
Dziedzina: | Kulinaria |
Powstanie dzieła: | 2016 r. |
Twórcy: | Kozak, Krystyna. (1961- ). Tłumaczenie Venezia, Rossella. Fotografie |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)