Chleb własnego wypieku : ponad 120 przepisów na chleb pieczony w automacie
Tytuł oryginału: "Brot aus dem Brotbackkautomaten, ".
Poradnik domowego wypieku chleba. Ponad 120 przepisów na chleby tradycyjne i regionalne, pełnoziarniste, bezglutenowe, z dodatkami. A także na słodkie bułki, chałki i ciasta.
Chleb własnego wypieku - czy to się może udać? TAK! Spróbuj, zobaczysz jakie to proste. Teraz chleb pieczony w domu udaje się zawsze.
Własny chleb to:
- zmiana sposobu odżywiania,
- zupełnie nowe smaki,
- piękny zapach w
całym domu,
- dodatkowa przyjemność dla całej rodziny.
Eksperymentuj, próbuj różnych przepisów, korzystaj z dobrych i sprawdzonych rad, baw się z przyjaciółmi.
Odpowiedzialność: | Mirjam Beile ; tłumaczenie z języka niemieckiego Krystyna Mazur. |
Seria: | Zrób to Sam |
Hasła: | Pieczywo Poradnik Przepisy kulinarne |
Adres wydawniczy: | Warszawa : Mulitico Oficyna Wydawnicza, copyright 2006. |
Opis fizyczny: | 118 stron : ilustracje kolorowe ; 19 cm. |
Uwagi: | Indeks. |
Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. |
Dziedzina: | Kulinaria |
Powstanie dzieła: | 2005 r. |
Twórcy: | Mazur, Krystyna. Tłumaczenie |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)