Żywność twój cudowny lek czyli Co jeść, a czego nie jeść w ponad 100 schorzeniach i jak próbować im zapobiegać stosując odpowiednią dietę
Tytuł oryginału: "Food - your miracle medicine, ".
Żywność - twój cudowny lek to przełomowa książka omawiająca zagadnienia żywności i żywienia. Napisana na podstawie wnikliwych badań naukowych, przedstawia wszechstronny obraz leczniczego oddziaływania żywności, która może być skutecznym lekiem na wszelkiego rodzaju przypadłości i choroby, począwszy od zwykłych przeziębień, a na chorobach nowotworowych skończywszy.
Odpowiedzialność: | Jean Carper ; przełożył Konrad Pszczołowski. |
Hasła: | Odżywianie Poradnik |
Adres wydawniczy: | Poznań : Wydawnictwo Vesper, 2008. |
Opis fizyczny: | 493, [3] strony ; 24 cm. |
Uwagi: | U dołu okładki: Książka opracowana na podstawie ponad 10 000 przeprowadzonych badań naukowych. Bibliografia na stronach 467-480. |
Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. |
Dziedzina: | Medycyna i zdrowie |
Powstanie dzieła: | 1993 r. |
Twórcy: | Pszczołowski, Konrad. Tłumaczenie |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)