Najlepsze na świecie pierogi Solejukowej
Mąka, jajko, olej, sól, woda - najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów; druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane.
Odpowiedzialność: | [redakcja Agnieszka Jeż]. |
Hasła: | Publikacja bogato ilustrowana Książka kucharska Literatura polska |
Adres wydawniczy: | Warszawa : Edipresse Polska, cop. 2016. |
Opis fizyczny: | 119, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 26 cm. |
Uwagi: | U dołu okł.: Przepisy na najlepsze pierogi!. |
Forma gatunek: | Poradniki i przewodniki. |
Twórcy: | Jeż, Agnieszka. Redakcja |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)