Miejska Biblioteka Publiczna

im. Jerzego Pilcha w Kielcach

book
book

Najlepsze na świecie pierogi Solejukowej




Mąka, jajko, olej, sól, woda - najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów; druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane.


Odpowiedzialność:[redakcja Agnieszka Jeż].
Hasła:Publikacja bogato ilustrowana
Książka kucharska
Literatura polska
Adres wydawniczy:Warszawa : Edipresse Polska, cop. 2016.
Opis fizyczny:119, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 26 cm.
Uwagi:U dołu okł.: Przepisy na najlepsze pierogi!.
Forma gatunek:Poradniki i przewodniki.
Twórcy:Jeż, Agnieszka. Redakcja

Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Filia nr 12
ul. Zagórska 60

Sygnatura: 641/648
Numer inw.: 70962
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowekzamów

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.