Ciasta z blachy
Tyt. oryg.: "Blech-Kuchen : Klassiker und verführerisch Neues,".
Wspaniale pachnące, pieczone na blasze ciasta dla ciebie, Twojej rodziny, przyjaciół i gości. 34 fotografie ukazują krok po kroku jak przyrządzić najbardziej znane rodzaje ciast. Poza tym liczne wskazówki i porady z babcinej kuchni.
Odpowiedzialność: | Elisabeth Bangert ; z niemieckiego przełożyła Urszula Szymanderska. |
Hasła: | Ciasta |
Adres wydawniczy: | Warszawa : Klub dla Ciebie - Bauer Weltbild Media, 2005. |
Opis fizyczny: | 127, [1] s. : il. kolor. ; 29 cm. |
Uwagi: | Indeks. |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)