Miejska Biblioteka Publiczna

im. Jerzego Pilcha w Kielcach

book
book

Jak wychować idealnego psa w okresie szczenięcym i później

Tyt. oryg.: "How to raise the perfect dog : through puppyhood and beyond,".

Autor: Millan, Cesar




Autor bestsellerów i gwiazda programu Zaklinacz psów emitowanego w stacji National Geographic Channel opowiada o wszystkim, co powinieneś wiedzieć, by wychować szczęśliwego, zdrowego i zrównoważonego psa:

Czego oczekiwać w kolejnych etapach rozwoju psa
Jak szybko i skutecznie nauczyć psa załatwiania się poza domem
Co należy wiedzieć na temat zasad zdrowego żywienia psów
Kiedy i dlaczego

należy szczepić psa i jak nie przesadzić z liczbą szczepień
Jak - poprzez ustanowienie zasad, granic, ograniczeń i spokojnie asertywnego przywództwa - uczyć psa posłuszeństwa już od pierwszego dnia
Jak uniknąć większości błędów często popełnianych przez właścicieli wychowujących szczenięta i młode psy
Jak korygować niepożądane zachowania, zanim staną się poważnym problemem
Jakie stosować ćwiczenia i zabawy by kształcić najbardziej pożądane cechy psów każdej rasy.

W tej książce Cesar w przyjazny, przystępny sposób odpowiada na najczęściej zadawane pytania i radzi, jak zbudować satysfakcjonującą, opartą na miłości relację na całe życie z Twoim najlepszym przyjacielem - psem.

Zobacz pełny opis
Odpowiedzialność:Cesar Millan [oraz] Melissa Jo Peltier ; przełożył Bartłomiej Kotarski.
Hasła:Psy - psychologia
Psy - tresura
Poradniki
Adres wydawniczy:Białystok : Wydawnictwo Illuminatio Łukasz Kierus, 2015.
Wydanie:Wyd. 3.
Opis fizyczny:305, [3] s., [8] s. tabl. : il. (w tym kolor.) ; 21 cm.
Uwagi:Bibliogr. s. 303-305.
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Filia nr 2
ul. Krzemionkowa 1

Sygnatura: 63
Numer inw.: 49743
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowek


Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:

book


Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.