Miejska Biblioteka Publiczna

im. Jerzego Pilcha w Kielcach

book
book

Biblia żywności i żywienia

Tyt. oryg.: "Food bible ".

Autor: Wills, Judith




Wszystko o jedzeniu dla zdrowia i przyjemności. Książka dostosowana do polskich realiów i norm żywieniowych przez specjalistów z Katedry Dietetyki i Żywności Funkcjonalnej SGGW w Warszawie. Takiej książki jeszcze nie było! Nie jest to ani zwykła książka kucharska, ani typowy poradnik dietetyczny. To rzeczywiście prawdziwa biblia jedzenia!• Wszystkie zalety i wady tego, co jemy na co dzień• Lecznicze właściwości żywności• 100 przepisów na każdy dzień tygodnia• Najlepsze dietyArtystyczne kolorowe zdjęcia!Piękna szata graficzna!


Odpowiedzialność:Judith Wills ; [przekł. Grażyna Lutosławska et al.].
Hasła:Odżywianie
Żywność - higiena
Wydawnictwa popularne
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydawnictwo Amber, 2000.
Opis fizyczny:325 s. : il. kolor. ; 26 cm.
Uwagi:Tyt. oryg.: "Food Bible : the ultimate guide to all that`s good and bad in the food we eat" 1998. - Na okł. podtyt.: co jest dobre, a co złe w tym, co jemy, jak zdrowo i smacznie jeść : zasady prawidłowego odżywiania, odżywianie w kolejnych okresach życia, sposoby walki z nadwagą, lecznicze właściwości żywności, szczegółowe tabele żywieniowe, 100 przepisów na każdy dzień tygodnia. - Książka oprac. przez specjalistów z Katedry Dietetyki i Żywności Funkcjonalnej SGGW. Indeks.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Filia nr 8
os. Barwinek 31

Sygnatura: 613.2
Numer inw.: 56938
Pozycja wypożyczona

Przetrzymana przez: 050624
termin minął: 2018-01-28
schowekrezerwuj
więcej

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.