Miejska Biblioteka Publiczna

im. Jerzego Pilcha w Kielcach

book
book

Grzyby : dania główne i dodatki

Tyt. oryg.: "Pilze ".




Zbierać grzyby może tylko ten, kto potrafi je bezbłędnie rozpoznawać, gdyż ani smak, ani zapach, ani barwa miąższu nie są dowodem na to, czy grzyb jest jadalny czy trujący. Znawców i smakoszy tych warzyw czeka po grzybobraniu prawdziwa uczta. Zupy, sosy, grzyby duszone, opiekane na grillu. Wspaniałe przepisy i inspirację do kulinarnych fantazji znajdzie czytelnik w tej książce.


Odpowiedzialność:z niem. przeł. Anna Rosłan ; Dr. Oetker.
Hasła:Grzyby - kucharstwo i przetwórstwo
Adres wydawniczy:Warszawa : Świat Książki, 1997.
Opis fizyczny:111, [1] s. : fot. kolor. ; 21 cm.
Uwagi:Tyt. oryg.: "Pilze" 1995. Indeks.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Filia nr 1
ul. Karczówkowska 20

Sygnatura: 64
Numer inw.: 50855
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.