Grzyby : dania główne i dodatki
Tyt. oryg.: "Pilze ".
Zbierać grzyby może tylko ten, kto potrafi je bezbłędnie rozpoznawać, gdyż ani smak, ani zapach, ani barwa miąższu nie są dowodem na to, czy grzyb jest jadalny czy trujący. Znawców i smakoszy tych warzyw czeka po grzybobraniu prawdziwa uczta. Zupy, sosy, grzyby duszone, opiekane na grillu. Wspaniałe przepisy i inspirację do kulinarnych fantazji znajdzie czytelnik w tej książce.
Odpowiedzialność: | z niem. przeł. Anna Rosłan ; Dr. Oetker. |
Hasła: | Grzyby - kucharstwo i przetwórstwo |
Adres wydawniczy: | Warszawa : Świat Książki, 1997. |
Opis fizyczny: | 111, [1] s. : fot. kolor. ; 21 cm. |
Uwagi: | Tyt. oryg.: "Pilze" 1995. Indeks. |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)