Miejska Biblioteka Publiczna

im. Jerzego Pilcha w Kielcach

book1
book

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej

Tyt. oryg.: "Physiologie du gout ou Méditations de gastronomie transcendante ".

Autor: Brillat-Savarin, Jean Anthelme





Odpowiedzialność:Anthelme Brillat-Savarin ; wybór oprac. Wacław Zawadzki ; przeł. [z fr.] i wstępem poprzedziła Joanna Guze ; il. Bertalla.
Hasła:Kucharstwo - szkice literackie
Odżywianie - kultura - szkice literackie
Szkice literackie francuskie - 19 w.
Adres wydawniczy:Warszawa : Państ. Instytut Wydawniczy, 1977.
Wydanie:Wyd. 2.
Opis fizyczny:264, [8] s. : 1 portr. ; 18 cm.
Uwagi:Tyt. oryg. : "Physiologie du gout ou Méditations de gastronomie transcendante" [1848].
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Filia nr 4
ul. Górnicza 64

Sygnatura: 64
Numer inw.: 3767
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowekzamów

Filia nr 11
ul. Jana Nowaka-Jeziorańskiego 53

Sygnatura: 930.85
Numer inw.: 21497
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowekzamów

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.