Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 4


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 5 pozycji o tematyce: Gotowanie

Filia nr 4

Córka kucharki

AUTOR:

Wierzchowska, Weronika.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Prószyński Media, 2018.

okładka

TEMATYKA:

  1. Ćwierczakiewiczowa, Lucyna (1829-1901)
  2. Celebryta
  3. Gotowanie
  4. Proszone obiady
  5. Socjeta
  6. Mieszczaństwo
  7. Warszawa
  8. Powieść obyczajowa
  9. Powieść biograficzna
  10. Literatura polska

FORMA
GATUNEK:

Książki. Proza.

OPIS
FIZYCZNY:

570, [1] strona ; 20 cm.

SYGNATURA:

821.162.1-3

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

104000300044

30004

ODBIORCY:

Dorośli.

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Oznaczenia odpowiedzialności: Weronika Wierzchowska.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 4

Córka kucharki

AUTOR:

Wierzchowska, Weronika.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Prószyński Media, 2018.

okładka

SERIA:

Duże Litery

TEMATYKA:

  1. Ćwierczakiewiczowa, Lucyna (1829-1901)
  2. Celebryta
  3. Gotowanie
  4. Proszone obiady
  5. Socjeta
  6. Mieszczaństwo
  7. Warszawa
  8. Powieść obyczajowa
  9. Powieść biograficzna
  10. Literatura polska

FORMA
GATUNEK:

Książki. Proza.

OPIS
FIZYCZNY:

592, [1] strona ; 24 cm.

SYGNATURA:

821.162.1-3 (DL)

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

104000302130

30213

ODBIORCY:

Dorośli.

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Oznaczenia odpowiedzialności: Weronika Wierzchowska.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 4

Dom pełen miłości

AUTOR:

Janus, Katarzyna

ADRES
WYDAWNICZY:

Poznań : Wydawnictwo Filia, 2021.

okładka

TEMATYKA:

  1. Gotowanie
  2. Konkursy i festiwale kulinarne
  3. Relacja romantyczna
  4. Mazury
  5. Powieść obyczajowa
  6. Literatura polska

FORMA
GATUNEK:

Książki. Proza.

POWSTANIE DZIEŁA:

2021 r.

WYDANIE:

Wydanie I pocket.

OPIS
FIZYCZNY:

414, [1] strona ; 21 cm.

SYGNATURA:

821.162.1-3

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

104000359219

35921

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Oznaczenia odpowiedzialności: Katarzyna Janus.

  SERIA: Błękitny dom stanowią >>

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 4

Kicia Kocia gotuje

AUTOR:

Głowińska, Anita.

ADRES
WYDAWNICZY:

Poznań : Media Rodzina, 2019.

okładka

SERIA:

Kicia Kocia / Anita Głowińska

TEMATYKA:

  1. Kicia Kocia (postać fikcyjna)
  2. Gotowanie
  3. Opowiadania i nowele
  4. Literatura polska

FORMA
GATUNEK:

Książki. Proza.

POWSTANIE DZIEŁA:

2010 r.

OPIS
FIZYCZNY:

[24] strony : ilustracje kolorowe ; 20 cm.

SYGNATURA:

  I/N

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

104000328055

32805

ODBIORCY:

Dzieci. 0-5 lat.

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Oznaczenia odpowiedzialności: napisała i zilustrowała Anita Głowińska.

  SERIA: Kicia Kocia stanowią >>

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 4

Opowieści ze smakiem

AUTOR:

Borucka, Beata [>>]

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Wydawnictwo MB PRESS, 2019.

okładka

SERIA:

Wielkie Litery

TEMATYKA:

  1. Borucka, Beata (1961- )
  2. Gotowanie
  3. Miłość
  4. Rodzina
  5. Radzymin (woj. mazowieckie, pow. wołomiński, gm. Radzymin ; okolice)
  6. Pamiętniki i wspomnienia
  7. Przepisy kulinarne
  8. Literatura polska

FORMA
GATUNEK:

Książki. Poradniki i przewodniki. Literatura faktu, eseje, publicystyka.

DZIEDZINA:

Historia
Kulinaria

POWSTANIE DZIEŁA:

2019 r.

WYDANIE:

Wydanie I.

OPIS
FIZYCZNY:

337, [2] strony : ilustracje ; 24 cm.

SYGNATURA:

641 (DL)

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

104000353903

35390

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Tekst również na skrzydełkach.
Oznaczenia odpowiedzialności: Beata Borucka ; zdjęcia Zbyszek Kłoczko.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW